23948sdkhjf

Elgigantens HR-chef prisad

Hemelektronikkedjan har Sveriges bästa HR-chef enligt HR Föreningen.

På tisdagskvällen tilldelades Hanna Bergfäldt, head of HR/PD hos Elgiganten, priset Sveriges HR-chef 2019 av Sveriges HR Förening. Utmärkelsen delades ut under HR Galan i Blå Hallen i Stockholms Stadshus.

- Under sin tid på Elgiganten har Hanna tagit sig an varje ledare för att bryta traditionsbundna barriärer. Hon har drivit många olika frågor för att få Elgiganten att bli ett modernt företag med större mångfald och tydligt ledarskap. Till exempel har hon arbetat med att injicera mångfaldsarbete, få in mer kvinnor i våra traineeprogram och få våra ledare att arbeta mer med personalfrågor så att Elgiganten blir ett ännu varmare och mer omhändertagande företag med medarbetarna i absoluta fokus, säger Niclas Eriksson, vd för Elgiganten.

Utmärkelserna delas ut i syfte att uppmärksamma personer som på olika sätt stärkt utvecklingen av HR-professionen och bidragit till en positiv samhällsutveckling.

Totalt delades priser ut i 6 kategorier; Sveriges HR-bok, HR-forskningspriset, Sveriges HRmedarbetare, Sveriges HR-chef, Sveriges HR-profil och Kerstin Hesselgren-priset som var ett nytt pris för i år och tilldelades advokat Anne Ramberg.

Sveriges HR-profil 2019 är enligt föreningen Jonas Tellander, vd för Storytel Sweden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08